Hvad er cookies?
Når du besøger keyclubco.com indsamles der oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre oplevelsen for dig som bruger på vores website. 

Keyclubco.com anvender ”cookies”, som er en datafil der gemmes på din computer, tablet, mobil el. tilsvarende. De bruges til at huske indstillinger på websitet, såsom fx login og gemt indkøbskurv. Der lagres desuden oplysninger om brugeradfærd på websitet, hvilket bruges til at udføre statistik og målrette annoncer m.m. Dette for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse samt at kunne målrette det bedst mulige indhold til dig.

En cookie er ikke skadelig for din computer og kan ikke indeholde virus. De oplysninger vi indsamler via cookies (fx IP-adresse) er anonyme og kan ikke henføres til en person.

Hvad er cookies fra tredjepart?
Cookies fra tredjepart kan inkludere fx Facebook og Google Analytics og bruges til at følge brugerens adfærd på tværs af flere hjemmesider, for at vi dermed kan føre statistik til internt brug samt målrette det bedste indhold på fx sociale platforme. 

Kan jeg undgå cookies?
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette cookies fra din computer (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af vores website. 

Vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du at visse funktioner og services på keyclubco.com (og andre hjemmesider) ikke længere fungerer eller ikke fungerer optimalt. Du risikerer desuden at du ikke længere har adgang til et en række funktioner eller indhold på websitet.

Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. browsing på vores website, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via keyclubco.com.

• Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: en unik IP-adresse og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (jf. afsnittet om Cookies). 

• I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsmail, oprettelse af brugerlogin eller ved køb.

Hvordan passer I på mine oplysninger?
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

Hvad bruger I mine oplysninger til?
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller varer. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold til dig som bruger.

Hvor længe opbevarer I mine oplysninger?
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvem har ellers adgang til mine oplysninger?
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Det kan fx være Facebook og Google. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Hvordan ved jeg hvilke oplysninger I behandler?
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kan jeg læse mere om personoplysninger?
Ja, du kan læse meget mere om personoplysninger her: https://www.datatilsynet.dk/

Hvem er vi?
Keyclubco.com
v/ Schledermannco.com 
Mikkels Bryggers Gade 1, Baghuset
1460 København K
Danmark
Telefon: +45 70 70 14 13
CVR-nummer: DK 36 55 00 90